Livestanden voetbal

Voetbal Livestanden vind je overal op het internet. Op deze pagina heb ik een overzicht gemaakt van de handigste websites op het internet die je livestanden voor Eredivisie voetbal maar ook livestanden voor buitenlandse competities presenteren. Uiteindelijk vind je ook een Twitter feed die je kunt gebruiken om op de hoogte gehouden te worden van de livestanden in een willekeurige (Eredivisie) wedstrijd.

Heb je nu zelf een voetbal website die livestanden van het voetbal bijhoudt? Dan mag je altijd een mailtje sturen zodat ik deze website toe kan voegen aan onderstaande lijst met websites die livestanden voor het Eredivisie en ander voetbal bijhouden. Wist je trouwens je op internet ook veel websites vindt die de livestanden bijhouden voor wedstrijden in het kader van EK en WK kwalificaties?

Houd trouwens wel in je achterhoofd dat deze lijst met internet sites die livestanden voetbal aanbieden nog verre van compleet is. De bedoeling is om de loop der tijd steeds meer websites toe te voegen die livestanden van voetbal bijhouden. Uiteindelijk is het de bedoeling om de voetbal liefhebber die naast live voetbal kijken of live voetbalstanden wil weten een goede lijst met websites te presenteren.

© 2011 - Martijn Broekman